söndag 25 maj 2008

Tiden går fort när man har kul ;0)))





Swisch och så har nästan hela maj gått. Men det är inte att vi inte gör nå´t som jag inte skriver här utan snarare att vi gör massor.

Sen senast jag skrev har vi hunnit tävla i;
Fagersta - endagars tävling, Storma startade i Ag2, som hade en slalomingång som inte var att leka med! Slalomingången stod mellan öppningen till en tunnel och A-hindret. Svårt med andra ord, Storma tog tunneln ;0) Sen har vi förstås byggt upp detta på träning och då har det gått hur bra som helst, då har den bara suttit "klockrent", men, men.... det är väl därför det är bra o träna. Det var bara ett fåtal låååångsamma hundar som tog sig igenom banan utan att diska sig.

Knivsta - Husse och hundflickorna tävlade tre lopp på fredagen ; Ag2 (Storma) och ett varsitt öppet lopp. Lördagen jobbade vi och på söndagen var vi åter en sväng till Knivsta. VM-domaren A Savola hade roliga, fartiga banor som passade oss o våra hundar. Brusa och matte nollade 2lopp, tyvärr alldeles för långsamt, och Storma fick 5fel för en vägran på en liten tunnel pga av att hon missförstod matte. Husse diskade sig o Brusa

Södertälje - Storma startade i Ag2, fick 5 fel vid ingången av slalom, som matte missbedömde en aning, näst snabbaste tiden. Och mycket bra gjorde att matte var väldigt nöjd när hon funderat lite.

Nykvarn - Storma startade i Ag2, igen. Samma domare som i Fagersta och verkligen liknande bana. Mycket tunnlar intill varandra och fällor i massor. Vi grejade många svårigheter väldigt bra, men jämte slalomingången var A-hindret som jag inte riktigt förutsett - disken var ett faktum. Men oj, vilken fart vi hade, t om så matte tog i ordentligt.

Nu är det lite tävlingsuppehåll för vår del och det känns bra att bara träna och putsa detaljer, för nästa tävling vi ska på är Väsby 6-7 juni.

Imorgon har vi avslutning på nybörjarkurserna på LBK, de har varit väldigt duktiga så det ska bli kul med lite "tävling" för dem i morgon.
På lördag är det Årets Border i Arboga, Herrfallet, får se om jag tar en sväng dit med hundflickorna, husse sticker på rugbyresa till Prag.

Inga kommentarer: