lördag 10 september 2011

Dags o uppdatera!

Tja, verkar som jag får energi för det här när det händer positiva saker. Och idag kom Storma 2:a i agilityloppet på Väsby BK:s tävling. Och i hopploppet gick hon skitbra också men jag höll inte i på ett stället och var lite inkonsekvent i min handling, vilket reulterade i att hon själv sökte en tunnelingång som inte syntes, men eftersom jag brukar "trycka" in henne i tunnlar o inte "dra" så var det ju vad hon trodde skulle göras. Disk med andra ord! Både hon o Brusa var pigga o sugna efter att knappt fått någon stimulans under de senaste 2,5 veckorna, då jag varit kanonförkyld o knappt orkat nå´t annat än o jobba. Röja har fyllt 10 månader, började faktiskt löpa för 2:a (!!)gången idag, lilla tok-fian, hon är en charmig lite busunge som artar sig allt mer ;0))
Skissar på min långtisplanering av satsning på mig och Storma...känns riktigt bra att den börjar ta form. Återkommer när jag skissat klart!
Pappa fyller 70år idag!! Men han är bortrest o på "värsta gallejen" (stavas det så?), så han hade haft en kanonbra födelsedag, skönt! Han som inte har varit frisk på sista tiden o t om låg på intensiven förra helgen... Ja, ja jag är släkt med den där envisa "gubben"...
Andra kul saker som hänt sista tiden är att vi fått en hudspecialist till på DjurAkuten, Katarina Varjonen. Det kommer bli sååå bra med tre o att djurägarna inte behöver vänta nå´t särskilt på o få tid! Suveränt!!

Inga kommentarer: