måndag 2 september 2013

Schweiz och Swiss Agility Cup - helt fantastiskt!

Tänk vilka upplevelser, vi får vara med om tack våra hundar och agility. Träffar andra roliga agilitynördar som är minst lika insnöade på agility som vi.
Agilitytävlingen gick i en liten by på landet, en hundsportarena, men tempot och atmosfären var lugn och mycket trevlig. Här jagade vi bara den bästa agility, och inga pinnar eller cert, visst ville vi köra bra och avancerat, men det fanns plats för alla. Och så skoj att se alla typer av handling, den är annorlunda mot hemma. Och även andra hitresta som norrmännen, danskar, tyskar och österrikare. Det blev en härlig vecka, återigen i tält. Allt eftersom veckan gick blev det lite sämre väder och bara +29grader och grått regnigt, eftersom regnet vräkt ner hela natten och åska med blixtrar hållt oss vakna. Men denna morgon gick våra hundar som bäst, då var det ju som en "normal" skandinavisk sommar...
Varje kväll hölls precis som i Danmark en gemensam prisutdelning med generösa prisbord. Röja o jag fick gå fram flera ganger och som bäst kom vi faktiskt 2:a e dag ;0) Men fortfarande tar inte lilla damen slalolm som hon ska.
Storma o husse tog som bäst en 5:e plats.

Inga kommentarer: