måndag 30 mars 2015

Mot Rättik!

Äntligen blir det av att blogga lite igen. Långt mellan varven. Men idag kom jag på att jag ju kan använda bloggen för att komma ihåg alla trevliga o häftiga ställen vi hamnar på, när vi är på väg....på väg till agilitytävlingar, som vanligt. Och som vi brinner för!

Röja hemma i sängen, nyinskaffade lakan och
husses skofynd och mattes varma Ivanhoetröja
Men vi försöker att passa på o hitta bra, nya trivsamma ställen. Som idag när vi tog det lugnt, drog från Stockholm vid 10.30-tiden. Första stopp i Insjön, inte för att Claes Ohlssons ligger där, men nåväl bl a Lundhags Outlet, Iitala Outlet. Inte särskilt billigt, men ändå hittar vi oftast något där som vi "behöver" idag blev det skor till Timo o en Ivonehoe-ulltröja till mig ;)  Lunchbuffé passade vi också på o inta i Insjöns jättebra Blanks restaurang (fläskfilégryta, mums!)

En trevlig skogspromenad hann det också bli i snön, till hundflickornas förtjusning innan vi körde vidare mot Leksand.
Här blev nästa stopp, Siljans konditori, en fika bangar vi ju aldrig för, svårt o välja kan man lugnt säga. Till slut blev det en varsin bakelse, ja fast ingen av oss behöver. Men vi njöt av dem, en fläder/hallon-, åt Timo, och en budapestbakelse, åt mig. Mums, rekommenderar verkligen ett besök! Enda negativa är att det kan vara mycket folk.

Chokladtidning som vi inte sett
tidigare som måste införskaffas.







Inga kommentarer: