söndag 30 mars 2008

Long time, no words...

Här kommer en sammanfattning av den senaste månadens händelser.

Jobbade som vanligt, ganska mycket, nåja inte mer än 100% men det känns ibland som om jag är mer där än hemma. Men det är väl för att jag inte varit hemma så mycket när det varit dagsljus. Jag tycker det är skönt att bara få vara hemma.

7-8/3 var jag på Skinnklubbens Vårmöte på Hasselbacken. Det var två engelska dermatologer som var och förläste om Atopi - diagnos & behandling. Det var bra, men lite "gammal skåpmat", eller kanske rättare sagt mycket kände jag igen eftersom jag jobbar med det minst 2dagar i veckan med våra hudspecialister.

Onsdagen efter var jag på jobbet på fm, fast jag egentligen jobbade kväll. Å Hedhammar var där och hade muntligt förhör med mig i dermatologi. Förhöret höll på i ca 1timma och jag klarade det och får numera kalla mig "Diplomerad hudsköterska" (Vi är hittills bara 2st). Jag var skitnervös innan, men mycket lättad efteråt. Mina jobbakompisar peppade som f-n, och stödet var skönt.
Efteråt fick jag blommor av dem, de verkade uppriktigt stolta, kul! Och Tack!
Firandet fortsatte till fredagen och då bjöd jag på den magnifika chokladtårtan från caféet på Odengatan som jag inte säkert minns namnet på (Rittorno kanske).
Fredagkväll åkte vi till Gnetsa och sov över. M & Å hade fixat suverän mat och mycket trivsam kväll hade vi. Morgonen efter åkte vi till Boxholm och agilityhallen där. Vi var 8st förare, som skulle slipa lite på formen. Ett kul gäng med en blandning raser och förutsättningar hade en trivsam heldag där och hundflickorna var mycket nöjda och somnade i princip direkt när vi styrde kosan mot huvudstaden. Väl hemma när vi klev ur bilen, kändes det att benen ffa låren hade fått en ordentlig omgång på det hårda underlaget.

Söndagen var vi på Fredrik Lindström "Svenskar är också människor" på Rival. Vi fick biljetter i julklapp av L och hon , M & hans pappa & farmor var med och efteråt gick vi på Helens Krog runt hörnet, åt gott men alldeles för mycket. Showen var lite långtråkigt mitt i, men annars helt okey. Men alltid trevligt att gå ut med vänner.

Torsdagen den 20/3 var det dags för husse att fylla år! 28 om man frågar honom själv, men 45 om man frågar mig ;0) Vi hade besök här i princip hela dagen eftersom flera måste komma tidigt för att kunna komma. Men det var länge sen så många kom så det var urtrevligt! Tack för all uppvaktning, husse trivdes!

Långfredagen åkte vi till Rättvik och stugan vi hyrt i Fyrklöverns stugby. Agilitytävlingen började för vår del på påskafton, tidig morgon för Storma och sen em för Brusa, förstås! Storma hade som vanligt ett riktigt skitlopp i sitt första lopp, då hon är mest galen och allt är sååå kul, även jag hade ett skitlopp och var inte riktigt fokuserad så det blev en disk. Andra loppet däremot, i hoppklass var nollat lopp och räckte till en andra plats och vår första pinne i 2:an ;0)))) De ni!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att få läsa lite om er. Det har varit tyst ett tag. Hoppas att du och mor har det kul nere i Pris! Kolla in hos mig också och hälsa vovvarna och T! Kram kram / Malin

Anonym sa...

Hej!

Jag undrar vad det är för utbildning som krävs för att bli kallad hudsköterska?

Är nämligen själv hudterapeut och ska läsa till sjuksköterska nu och undrar om man blir hudsjuksköterska då när man är klar?