söndag 10 maj 2009

Hemma igen från Oxelösund


Den här helgen har Storma och jag varit iväg själva på tävling (Oxelösund) Husse & Brusa var kvar hemma för Brusa löper. (Man får inte tävla då, får dock pengarna tillbaka). Fredag till lördag var Brusa hos Tage för husse skulle jobba tidigt, tur att hundpojken numera är kastrerad.
Bodde med Å & I i husbilen, trevligt, trevligt! Stort TACK, och krya på dig I.
6st lopp, 3 i agility- och 3 i hoppklass. Det första blev ett kass lopp med bortglömd bana och riktigt strul...ungefär som på träningen i torsdags på klubben när matte inte hade många rätt och satte nog inte banan en enda gång, faktiskt! Men så skärpte matte till sig med hjälp av stöd och support från kamrater runt omkring. TACK Å, I & N!! Jag uppskattar det oerhört.
Och med skärpa o fokusering blev det bara bättre o bättre... Sista hopploppet i går nollade vi och kom på en 6:e plats och fick därmed vår första SM-pinne för 2010. Sista loppet (hoppklass) idag nollade vi också och kom på en 8:e plats. Klart godkänt, för fokuseringen och samarbetet under loppen kändes kanonbra. I det andra loppet som vi diskade oss i , hade vi en suverän början loppet och tryck, sen kom jag lite efter vid nedfarten på balansbommen och hojtade "HäR" i stället för att vråla "STORMA" eftersom hon skulle svänga...nej då hon drog rakt fram upp på A-hindret.... men som sagt första delen var riktigt bra så det gav en skön, bra känsla ;0) Ytterligare två lopp, körde vi, ett med en rivning o en vägran som i övrigt var ok och ett med lite strul vid uppfarten till balansen.
Så kontentan; Skön känsla som jag gärna bevarar och kommer ihåg.
Bra samarbete, (inga egna race av Storma), Glädje (JA, det är en fröjd att köra Storma, grymt skoj!) Fart (JA!), Vilja (JA!) och Tålamod (Yeees!)
Vi gjorde vårt bästa och den här gången det räckte ganska långt ;0) (SM-pinne & faktiskt bara en placering från ett cert)
Har lite jag ska träna extra i veckan. Jobbvecka och jobbhelg så ledigt från tävlande...får se hur det blir med löpen, Storma brukar börja ca 1v efter Brusa...möjligt att vi missar både Kumla/Örebro & Knivsta om 2veckor ?? Men just nu suger vi på helgens karameller 2nollade lopp och SM-pinnen. Men imorgon är det nog dags o träna igen.
GRATTIS Kebban som tog sitt första cert!! Gó BT go!

3 kommentarer:

Anonym sa...

BRA JOBBAT och STOOORT GRATTIS till era fina resultat!!!
Jobba vidare i samma anda så kommer det att bli så bra så bra...det här är bara början ;-)
Kram från Nina & BT-flickorna

Lisa sa...

Tack Nina! Jag uppskattar verkligen din support och peptalk vid tävlingarna!

e sa...

Bra jobbat och grattis säger jag med! Storma är förresten väldigt lik Hasse på bilden, den lilla sötnosen!

kram!