söndag 3 maj 2009

Vi hade i alla fall tur med vädret!

Och sällskapet var mycket trevligt. Framgångarna var väl om inte obefintliga så väldigt ringa i alla fall. Vi har tävlat i 3dagar nu; fredag-lördag-söndag..och det startade bra för Storma med en vinst i öppen klassen i Söderköping. Men sen var det lagklasserna och där hade vi verkligen chansen, men eftersom vi bara är tre hundar i laget, måste vi ju alla prestera samtidigt för att det ska räknas. Och så blev inte fallet. Vackert väder, billig (10kr!!) fika med våffla och ett försök till lite annan fokusering gjorde dock att min känsla efter dagen var helt okey.

Vi hade känt oss starka, tagit ett hinder i taget och jag hade tagit ut mitt steg...sen att Storma ändå sprang ifrån mig när jag ropade fram, fram och hon svarade med att accelerera vilket jag själv inte gjorde utan kom på efterkälken o därmed drog på oss en disk, gjorde faktiskt inte så mycket. Accelerations-ordet är ju jättebra, gäller ju bara att hänga på själv också! Så lite mer konditions/snabbhetsträning och viktnedgång ÄR helt på sin plats, motivationshöjande för att träna mer själv alltså ;0)
Lördagen o Söndagen var i Tranås på tävling, här var startfälten stora och konkurrensen mördande..men man är väl optimist ;0) Det räckte ju inte dock för att prestera nåt annat än disk men det fanns en massa positiva saker i alla fall och det känns bra, även om det inte går att sticka under stol att det vore väldigt skönt att få nolla Storma snart, MEN jag vet att det är TÅLAMOD som gäller...
Samarbete - Glädje -Vilja - Fart! ska vara Stormas o mina ledstjärnor ...så får vi se vart det leder. Idag hade vi visserligen ett riktigt skitlopp, annars har det som sagt känts helt okey.Vädret har varit helt fantastiskt och sällskapet och atmosfären mycket trevlig. Vi har träffat en hel del BT-folk och det känns som om vi börjar få en härlig samhörighet, eftersom många kollar på varandra, hejar, och småpratar och inte minst gläds åt varandras framgångar! Lätt! Särskilt när ens egna uteblir.

Brusa & husse har gjort flera fina lopp i helgen, även om det blivit en del disk men i Söderköpings sista laglopp var inställningen på topp och Brusa slog t om Konrads tid...något som inte är så vanligt.
Men det har varit en fin BT-helg;
Grattis Nina som fick pinne i 2:an med Ella och SM-pinne, cert o CHAMPIONAT med Ebba.

Å grattis PG o Konrad flera nollade lopp och SM-pinnar, o Goliath till fina lopp.

Och Grattis Jens med Silla som var sååå nära, och med Musse, till fina lopp.
Och tack Ulrica med Raska och Ingrid med Focus (och lilla nytillskottet Sisu) som gjorde helgen extra trivsam med era lopp. Och tack Barbara, pappa & Dagmar för er support. Ser fram emot att ses snart igen - GO BT!

Inga kommentarer: