onsdag 4 maj 2011

En föraning av sommaren...men sen blev det kallt


Påsken bjöd på fantastiskt fint väder både i Skåne & Småland. Vi tillbringade långa fredagen och påskafton i Skurup, närmare bestämt i Nils Holgersson-hallen, på Oxies tävling. Ett jättebra arrangemang där vi tyvärr inte fick till det resultatmässigt, men trevligt som sjutton var det. Bodde mycket trivsamt hos gästvänliga vännerna Å & D, stort TACK!



Du å ja...Zonique ;0))
Röja som visat sig vara en ganska frimodig och lättsam hund, skaffade sig en egen "bästis" i Zonique, D:s fantastiskt gulliga BC. Hundflickorna hade såååå trevligt ihop, de blandade brottning, jagade varandra, stillsamt mys med o bara vara. Jättehärlig ihop, gullisar!

Även senaste helgen, vid tävlingen i Tranås hittade Röja en ny kompis. Zonique är fortfarande favoriten...men här var det "mysbrottning" med en 4månaders BC-valp, de funderade ett tag vem som var minst/yngst...men sen bara njöt de.

På väg hem från Skåne, mellanlandade vi i Småland. Eller rättare sagt i Komstad hos D & pappa. Det betyder nog frihet för hundflickorna, för när vi svänger in på vägen dit, skriker både Brusa och framför allt Storma rakt ut, yeeeees! Här får de vara lösa och strosa, busa och bara vara...även om jag en sommar plötsligt fick syn på en älg ute på närmsta äng. Men vi passar på dem och peppar, peppar...har det hittills funkat, de njuter hur som helst.



STORMA



RÖJA



BRUSA



RÖJA



STORMA

Inga kommentarer: