onsdag 12 september 2007

Veckan flyter på...

Inget speciellt som händer tycker jag. Det mesta är sig likt.

Tja, det ska vara T:s lillasyster som väntar sitt andra barn vilken minut som helst. Men bebben vill inte komma ut ännu, trots att bullen i ugnen var klar redan i måndags. Den har väl det för bra där inne. Storebror lät också vänta på sit i hela 2 veckor!!! Det orkar INTE mamma T som haft det tungt länge. Håller tummarna för att allt går toppenbra & att den nya guldklimpen kommer ut snarast.

Idag är det onsdag & jobbkväll, har varit på Lidingö och tränat agility. Oj vad de gillar det! De tar egna beslut när jag kanske pausar, och så kör de några pinnar slalom, en tunnel eller ett hopphinder. Så kommer de och undrar: "såg Du matte, såg Du?" Visst var jag duktig? Ta hit godiset! Och så leker de busar med varandra & jagar efter sina favvoleksaker. De verkligen stormtrivs med att träna. Sen att den som inte får träna, står och skriker så ingen annan kan vara på klubben, DET är ju en annan sak ;0)) Men kul har de!
Storma verkligen stormade fram i slalomen idag. 4pinnar om och om igen från olika håll & vinklar. Och Brusa springer nästan över hela A-hindret nu, för att stanna på kontaktfältet (hon har bara haft snigelfart över innan & så oppat sista biten över kontaktfältet) Så det finns hopp ;0)
Nej nu är det dags & sticka till jobbet. Chiao!

Inga kommentarer: