måndag 6 oktober 2008

Länge sen!

Tja, nu hinner jag inte riktigt med igen.
Massor händer...
Vi har varit på agility-VM!!! Ashäftigt! Det var förra helgen i Helsingfors ishall, en riktig agilityfest. Sverige lyckades ta en bronsmedalj i i Small med Sheltin Erik och hans grymma förare Åsa Söderman. I medium blev det en hedrande häftig 4:e plats för jack russeln Tilda med matte Anna.
2st BT (totalt!) var med på VM, och typ;150st "sheltiesar" (ursäkta mig men...= skittråkigt!) Hursom helst gjorde dessa två BT bra ifrån sig, den Brittiska tog en lag-brons-medalj i small på fredagen och och finska BT blev 6:a totalt (sammanräknat både hoppklassen och agilityklassen)
Annars så vi ju en massa härlig agility, och häftigast var nog alla rinnande kontaktfält, något som jag faktiskt ska försöka få till på Storma, som verkar ha det lite naturligt, spännande!
Vi flög dit och tog båten hem, hann gå på stan en del också, enda negativa var nog att det inte fanns särskilt vettig mat i hallen, och det som fanns var dessutom skitdyrt. Hundflickorna trivdes hos brorsan med familj och skötte sig tydligen riktigt bra. Tupla-choklad och Mumin-muggar hade hundflickorna beställt som "tackpresenter" för att de fick bo över hos Hedda, något som uppskattades.

Inga kommentarer: