måndag 28 september 2009

Resultatlistorna från So-Su...

..visade att det blev en SM-pinne i Agilityklassen för Brusa, i och med hennes 7:e plats. I hoppklassen hamnade hon på en 9:e plats och det delades ut 8st SM-pinnar. Hmm den lilla damen har spottat upp sig. I Söndagens resultatlista hittade jag bara Brusas agilitylopp där jag strulade till det för henne i slalomingången och hon fick ta om...slutade på en 23:e plats. I övrigt var det ju bara disk att notera i resultatlistan. Men där står ju inget om fart och andra härliga saker som Storma-flickan bjöd på ;0) Idag är det huvudvärk & mensvärk som gör att jag legat kvar hemma, inget vidare, men sova är ju inte dumt om man ska försöka bli frisk.

Hundflickorna måste ju dock ut o kissa & lite frisk luft skadar nog inte. Solen sken tidigare och alla ljuvliga höstfärger gjorde att jag blev riktigt glad. Några som blev suveränt glada var Brusa & Storma när jag under promenaden plockade fram deras favoritleksaker, snacka om förvånat lyckliga. De gulliga små hundflickorna =0) Usch igår hittade jag en liten, som en mindre ärta, knöl i Brusas juver...den har inte funnits där alldeles nyss, så den ska undersökas imorgon på jobbet. *orolig* Håll en tumme eller två!

Nu har min arbetskamrat hudspecialist Susanne Åhmans bok "Hundens hud" kommit ut, och finns till försäljning. Min vän Emma Krantz har gjort den fina layouten. Tipsa gärna, goda vänner och andra ni träffar i parken om boken!! Jag kommer att återförsälja den, så vill Du inte skicka efter den på http://www.hundenshud.se/ så säg till så kan Du köpa den av mig o slipper porto!!

1 kommentar:

Anonym sa...

GRATTIS till Brusas SM-pinne! En border mognar sent och håller dessutom läääänge...toppen på Brusas karriär har bara börjat stiga...och som sagt alla fina lopp hamnar inte i resultatlistorna, det får vi aldrig glömma ;-)
Ha en skön dag!
// Nina