torsdag 27 juni 2013

En helt vanlig onsdag...eller nej kanske inte!

Jo det var nog en ganska vanlig dag idag. Ledig onsdag fm och börja 16.00 är ju aldrig fel. Och idag när det var grått och regnet hängde i luften, stannade vi lite längre i sängen, jag o flickorna. De hade ingen större brådska att komma ut, utan som vanligt var det frukost som var "prio #1" Sen är det ju aldrig fel o komma ut, sa de tre BT-flickorna. Var riktigt skönt när vi väl kom iväg!

Vissa dagar är de förskräckligt skälliga, så jag tror att vi stör alla grannar. Idag var en sån dag! De skällde på buskar som det brukar sitta katter i o kanske fanns det nån där nu, man kan ju aldrig veta.
Och hundmöten är vi absolut inget vidare på! Är det inte den ena som låter, så är det den andra eller... den tredje ;0)) Jo då de "peppar" varandra.

Sen drog i på sta´n, vi hann bl a till Sibyllans Te & Kaffe, Hötorgshallen, Stockholm Tea Center, Kungsklippan, orienteringsaffären och f d Piperglass, där de nu igen säljer mycket god glass. Trapporna mellan Kungsklippan & Pipersgatan var en trevlig upptäckt och längs vägen fullt av parkbänkar o gräsmattor gjorde att vi alla trivdes bra i skuggan. Flickorna sniffande "hundposten" och jag smaskandes på min glass.
Sen var det dags o dra till jobbet, men väl där var det hur lugnt som helst, därför hade någon gått iväg o handlat jordgubbar & glass och det verkade poppis. Somrigt! Kvavt som fa´n har det varit hela dagen o inte minst under kvällen på DjurAkuten, luften stod verkligen stilla, inte skönt o jobba i.

Dags o knyta sig! Imorgon är en annan dag - en annorlunda torsdag - en "huddag", med Susanne ;0) Bara 4 dagar kvar...sen semester, o Danmark. Men först agilityträning imorgonkväll, banträning 19.00, skoj.

Inga kommentarer: