lördag 12 maj 2007

Inte lika lysande kanske, men godkänt


Idag har vi varit på tävlingar i Kista hos Sthlms avd. Bra väder även om det var grått och lite kallt i början av dagen, men när man sprungit nåt lopp var det helt okey.

Loppen då?
Ja, först ut var Storma & husse - som diskade sig på tredje sista hindret, för att husse bromsade för att det skulle bli bra på näst sista som var en klurig tunnel mitt på upploppet. Men loppet var helt godkänt annars ;0))
Till andra loppet hade husse stuckit iväg för att coacha Attilas rugbydamer som hade match, så då fick den lilla hundflickan och matte köra agilityklass-loppet. Tyvärr blev det ett oförståligt stopp, och en vägran och sen 5fel i slalomen, men hon skötte sig utmärkt och loppet gick med bra fart.
Sist ut för dagen var Hoppklass2 , Brusas klass, en vid första intrycket, "snurrig" bana, runt, runt i tunnlar, men när man memorerat banan både utanför plan & sen på banvandringen, satt den ganska bra och det var en jätterolig bana. Vi klarade den jättebra, men tyvärr vände jag nog rumpan åt Brusa och tog ner min arm, och följsam som hon är kom hon till mig vid sidan av hindret istället för att hoppa det. Och så hoppade hon det från fel håll = disk :0(

Inga kommentarer: