söndag 27 maj 2007

Intensiv och trevlig helg!

Lördagen började vi med att ta en sväng förbi hos G som fyllde ojämt och hade go mat och ville inte ha några presenter, men gärna ett handtag i trädgården. Massor av kompisar hade mött upp och vädret var fantastiskt skönt, så vi njöt verkligen. Sen styrde vi kosan mot Julita och familjen K:s lilla torp.
Borderpojkarna Hasse & Tage väntade och direkt när vi anlänt blev det borderrace och brottning. Oj, va kul de hade alla fyra. Snacka om "röj" ;0)) Övernattning på torpet och så vidare till Köping och BTS KM i agility. Något som inte var någon riktig fullträff för oss direkt. Brusa & jag började med ett okoncenterat lopp och detta resulterade i en tidig disk. Idag var det inte mycket som funkade som det brukade, jag vet inte varför, så vi tog ett nytt tag och focuserade bättre i andra loppet och kom runt, med 5 fel tror jag, vid ingången i slalomen.
Storma & husse diskade sig i båda loppen....husse tappade bort sig i banan och missade ett byte och kom fel sen vara han "lost", men fort gick det och kul var det.

Inga kommentarer: