måndag 19 november 2007

Swisch, så var det en vecka senare, igen!

En helt okey vecka. Måndag kul, var tillbaka på jobbet började, och slutade därmed också, tidigt... lite & göra, många som jobbade, gick lite tidigare, stack ut på stan och fönstershoppade, ja det blev nog lite shopping också. Hötorgshallen var länge sen jag besökte, te soltorkade tomater, små brunsvarta urgoda kalamataoliver, och stora gröna vitlöksoliver (en ny sort för mig som inte alls var dum)

Tisdag en helt vanlig huddag, men som vanlig en lång jobbdag, kompade därför innan jag började på onsdagen när jag jobbade kväll. Och sen var det torsdag och tel/rec som gällde -helt okey det också.
Fred - Lörd har jag varit med och hållt i en hudkurs för djursjukvårdare. Populärt för hudspecialisten jag jobbar med är ruggigt duktig - jag både som veterinär dermatolog ch som föreläsare. Det var skoj för alla verkade väldigt nöjda, med både teori och praktik vid mikroskopen där de bl a hittat både svamp & bakterier. Nova Park hotell var vi på med kursen, vilket härligt ställe, även om vi nu saknade vår gulliga konferansvärdinna sen tidigare år. Jag har tidigare år tyckt att jag haft så fint rum på hotellet, men det här året tog priset, nu fick jag en svit ;0) Som en liten våning, med sovrum och vardagsrum...jättehäftigt, även om jag bara hann vara där en liten liten stund, och då sov jag ju mest.
Märkte i helgen att jag inte bara är närsynt och behöver läsglas (det har jag) men även på långt håll börjar de bli riktigt suddigt. ar hittar man en bra optiker som inte bara skinnar mig på pengar, utan verkligen kollar vad jag behöver, OM jag behöver nåt?!


Idag har vi haft träff med St Borderterriersällskap och Prova-på-Rallylydnad. 13hundar var med och vi höll på mellan 10-14, jätteskoj tyckte många och det är ju alltid urkul att träffa så mycket BT. Både Brusa & Storma verkade tycka det var kul också. Men de är så tacksamma, precis som alla BT, så de gillar o jobba. Och ikväll har vi klickat här hemma, DET gillar de verkligen. Kontaktfältsträning med 2på & 2av och targetplatta körde vi, på klickervis.

Inga kommentarer: