torsdag 1 november 2007

Hasse, världens bästa Hasse, finns inte mer..

Usch ja, de sista dagarna har inte varit nå´t vidare.
Stackars M & E, förlorade sin yngsta hundpojke Hasse (Brusas son) i måndags em. Han blev påkörd och dog.
Vi sörjer med M & E, som varit fantastiska som husse & matte åt Hasse. För han har inte haft det så lätt och varit en ganska osäker liten kille. Men M & E har låtit honom mogna i sin takt och haft ett otroligt tålamod & lugn. Detta gjorde att han som 2,5-åring blivit en härlig hund med en enastående personlighet. Läs mer på E:s blogg http://emmababbel.blogspot.com/

Desto gladare blev det när vi tog Brusa & Storma en sväng till brukshundklubben för att träna agility. Det var nog 14 dagar sen sist, bl a pga förkylningen, så de var sov kalvar på grönbete. Och jag kände mig sååå oerhört tacksam för att jag har dem. De ger mig sån otrolig glädje!

Sen var det dags att jobba kväll, onsdag med bl a K & U = sushi (gemensam måltid, mkt trevligt) inte alls dumt.

1 kommentar:

e sa...

Ja, världens bästa Hasse var han. Men vi hade varken haft Hasse eller samma tålamod utan dig och T. Tack för allt stöd alltid.

Vi är också tacksamma över att du var på jobbet i måndags. Känns nästan som om någon såg till att det skulle bli så bra som möjligt efter omständigheterna. Också dagmatte sa att det kändes så bra att du var där och visste vad som skulle sägas och göras.

Kram!