måndag 11 februari 2008

Hemma igen...

Nu är vi hemma igen efter en lång dag i Norberg. Vi sov på vandrarhemmet i Avesta, 3:e gången gillt faktiskt, vi gillar deras hundrum med egen ingång och allt man behöver.
I & Noa åkte med oss och deras start gjorde att det inte blev någon direkt sovmorgon, vi var på plats i Norberg innan deras banvandring. Själva började vi inte förrän vi 13-tiden, idag var det bara Storma som skulle tävla. För smallhundarna gick först Hoppklass2 och sist på dagen typ 16.30, statade vi i Agilityklass1, Storma & jag. I Hoppklassen diskde vi oss, men sen gällde det... många hade strukit sig, men jag vågar aldrig hoppas för mycket. Banan verkade inte så svår, men det gällde ju att vara med. Och det var jag, och inte minst Stormavar med, vi VANN & tog vår sista pinne i Ag1 så i blev uppflyttade! Åhhh vad härligt det kändes ;0)
(Tvåa var förresten en annan BT (från Hudiksvall tror jag)

Väl tillbaka i Stockholm, ca 20.00 åkte vi hem med I & Noa och sen till ridhuset för att träna. Brusa hade ju inte hoppat någonting under dagen, mest suttit i bilen, så hon var mycket nöjd och även Storma fick lufta sig igen. Tjutande & skrikande åkte hon ut i bilen en stund, sen fick hon en ny chans och oj, vilken skillnad! Borde nog köra lite mer "a la Eva B" när det gäller noggranna förberedelser och genomföradenav träningen.

Nu sitter vi här igen, med våra härliga tekoppar med söderblandning (från Sthlm Tea center på Hornsgatan) och är himla trötta men väldig nöjda! Börjar inte förren 12 imorgon, DET gör ingenting =0))))

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till uppflyttningen!