söndag 8 april 2007

Påsk

I torsdagskväll var första gången för vår träningsgrupp TÄVLA, med Brusabarnen, Brusa och Tage och sen ska även två andra kompisar (Ruth & Flisa) vara med, men de hade redan tagit påskledigt. Tanken är att även våra kompisar & deras Hussar o Mattar ska komma igång och tävla. Det vore sååå kul! Alla fem som var med i torsdags var jätteduktiga, kul & se.

Många dagars ledigt och egna krav på att hinna med en massa eller åtminstone träffa nån eller göra nåt, gör att jag ibland känner mig stressad och inte riktigt nöjd. Men den här helgen har vi haft det bra, vi stack till Ö-o & T:s syster m familj. Fint väder, men KALLT (!), gjorde att vi ville vara ute men inte så länge i sträck för då kröp kölden inpå en.

Vi var hundvakt åt Brusa-sonen "Harry" och Storma & han haft en kanonbra helg, med mycket bus & brottning. Han är en riktigt gullis!






Alla tre hundarna kunde vara lösa i princip hela helgen, utan att jaga familjens katter eller pysa iväg på egen hand från tomten. De var fenomenalt helduktiga!

Inga kommentarer: