torsdag 19 april 2007

TACK Åsa!

Jag kan bara le ;0))))))))))))))))))
Det är så härligt, vilka kompisar vi har och sååå otroligt duktiga allihop var idag, på träningsgruppen. Vi hade bett Å komma och ha lite instruktioner. ALLA slöt upp, nej Hasse & Tages husse var hemma & förberedde för att familjen K ska få hem vitvaror imorgon och de måste ha någonstans att ställa dem. M missade ganska mycket, många ja, alla tycker jag gjorde fantastiska framsteg. Bordrarna Hasse & Tage, Brusa & Storma och Harry, tillsammans med Flisa, som börjar bli ett riktigt proffs, eftersom de går kurs för Å & B. Också vår nya lilla bekantskap JR Ruth, var där ihop med matte L. De fick kanske en chock av att våra BT är ganska ljudliga & stökiga, för de försvann efter ett tag.
Å som är så fenomenal på att lära ut, gav oss alla uppgifter att jobba med, utifrån allas respektive förutsättningar. Otroligt duktigt och enormt givande! TACK kära klubbkamrat.

Tror faktiskt ett av mina hemliga syften med träningsgruppen redan kan sägas vara uppfyllda redan efter tre gånger ;0) Vad?? Jo att få upp ögonen på alla våra hundkamrater och få dem & förstå hur kuuuuul det här är.
Längtar redan efter att få träna igen..imorgon eller på måndag det blir frågan.

Natti natti.

Inga kommentarer: