måndag 9 november 2009

Tävlingar hos Nedansiljan BK

Helgen har vi tillbringat i Rättviks körhall. Klass3 & lagtävling i agility, vad med kan man begära? Husse fick vara supporter, chaufför, filmar och hundrastare. Och jag kunde njuta och bara köra på, med båda hundarna ;0) Riktigt lyxigt! Husse var även kock på kvällen och fixade klyftpotatis med kalasgod fläskfilé m champinjoner. *mums* till alla i vår stuga.
Lördagens tävling började först 09.30 för small-lagklasserna, riktig sovmorgon alltså =o) Första loppet är alltid första loppet, och några inhoppningshinder hade jag inte sett, så den "lilla damen" var något "het" kan man säga. Hoppbanan startade med hoppa, hoppa och sen låg en tunnelmakaron med en lockade ingång precis framför i linjen, som man förstås INTE skulle ta här! M a o en omedelbar disk. Hua, hur skulle denna helg bli? Ja, ja.. nu hade hon ju sprungit av sig det värsta hoppades jag, så nu var det bara att ladda om. Satte två nollor med båda brudarna och vi hamnar tillsammans med Konrad & PG på en 3:e plats, tyvärr utan pinne pga det var ett lag för lite för att de skulle få ge ut två.
Individuellt kör jag sen ett fantastiskt fint agilitylopp med Storma men diskar henne 3hinder från slutet (balansen) för att jag tror att hon fått 5fel på nedfarten o tar om... Mej åhh vilket tryck hon har och vi kör verkligen ihop - det är såååå kul och så bra, otroligt skön känsla, det bara flyter på och jag hinner dit jag ska hela vägen. Behåller känslan och laddar för nästa lopp, nu jävlar...fokuserar bra och går in på en 2:a plats, men blir nerpetad till en 3:e plats, innan klasen är över. Före oss får vi gratulera Ulrica med BT "Raska" som gjorde ett kanonfint lopp och får sitt första cert. GRATTIS!! *Mycket nöjd med 3:e platsen*
Brusa går fint och tycker det är roligt, men diskar sig.
Lördagskvällen kan vår stuga summera; en seger i Large (Jouni & Finland) och en 2:a plats i densamma (Isa/Noa & Sverige), en 3e plats i medium, cert & championat (Ketil/Cesar & Norge) och och så vår 3e plats i small. Framgång föder framgång, tror det smittar ;0)
Söndagmorgon 07.10 börjar banvandringen, försover mig lite, men hinner ändå i tid till hallen, börjar med de individuella klasserna. Lyckas knipa en 2:a plats i hoppklassen *stolt*, med MASSOR av nollade ekipage, typ 22st. Och i eftermiddagens lagklasser, får vi till en 5:e plats och slutligen en 3:e plats i agilityloppet. Här i sista loppet var Storma snabbast av alla hundarna. Nu suger vi på karamellen och sen i veckan är det träning som gäller.

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till fina resultat! Den härliga känslan ska du bevara i ditt mentala minne och plocka fram nästa gång du tävlar ;-).
Kram Nina & bt-flickorna