söndag 8 juli 2007

Ösregn och mycket väntan gjorde att Brusa & Storma gärna kröp in i nya buren som matte köpt i England. Ett mycket bra köp måste jag säga nu är vi provat det också.

Brusa är uppflyttad !




I går på Kanonsabotören i Åtvidaberg i första loppet gick Brusa & matte "nollat lopp" och hamnade på en 4:e plats....åååh nej...nu blir det ingen pinne, det blir bergis bara 3st som i förra klassen. Men det blev det för vi var fler i vår klass och då fick 4st uppflyttningspinnar delas ut, så då fick vi vår sista och är därmed uppflyttade även i Hoppklass, till klass 3 ;0))) *stolt*
Storma var förstås också med! Hon & husse startade också i två lopp på lördagen och två på söndagen. Det blev två diskar och två lopp utan disk, men med strul i slalom, gjorde att det blev 10 resp 15 hinderfel och tidsfel. Hamnade på 18 resp 20:e plats....men fort gick det.... eller var det därför ???!

1 kommentar:

Anonym sa...

GRATTIS till uppflyttningen!!! Heja borderterrier...ser fram emot att se er i trean framöver ;-). Du anmäler väl till vår (SBK Sthlms avd) klass 3 + lag tävling den 11 augusti. Ha det bra!
// Nina & bordertjejerna