tisdag 10 juli 2007

En dag för "softare"

Det krånglar fortfarande här... kan inte lägga in nån rubrik! ( jo, nu lyckades jag!) Så där så jag blir smått irriterad. Datorer och bilar är saker som bara ska funka, inte hålla på & krångla. Tja egentligen kanske inte nåt att bli irriterad över, det är ju bara en världslig sak ;0)
Livet är rätt bra! Nej det är BRA!
Igår jobbade jag, började tidigt, var i receptionen och hade en hel del att göra, och det gillar jag! Eftersom jag börjat tidigt, kunde T hämta upp mig tidigt, vi stack till LBK och tränade, inne i stan och på väg till klubben var det tryckade luft och som om det skulle börja åska när som helst. Men väl på klubben kändes luften skön och frisk, vi tog en promenad och sen var det dags för startträning (ffa Storma) och slalomingångar, efter ett tag kom en störtskur, men träningen kändes så kul så varken Brusa eller jag märkte så mycket. Även Storma ville göra mer, när vi tänkte avsluta och gå hem så det fick bli lite till. De älskar verkligen agility! Och det gör ju naturligtvis att jag själv blir glad för att de blir så glada.
Har fått blodad tand, så nu har jag anmält till flera agilitytävlingar, det ÄR ett gift! Sååå kul.
18-19 aug Frövi 25-26 aug Bro-Håbo
1-2 sep Örebro 8 sep Väsby

Idag har jag haft en ganska "soft" dag på jobbet, hudspecialisterna har semester, så M en av de andra veterinärerna har haft hand om hudfallen. Hon är jätteduktig, kul & trevlig, så det blir så lättsam att jobba då. Imorgon jobbar jag kväll, kompar lite så jag börjar 17.00 ganska "soft" också!

Inga kommentarer: